Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μια 16χρονη μέλος σπείρας που διακινούσε χασίς


Ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 16 χρόνων συνελήφθη μαζί με τρεις άνδρες στην περιοχή Αρδάσσα της Πτολεμαΐδας για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών! Κατά την διάρκεια της σύλληψης, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πτολεμαΐδας δέχθηκαν επίθεση από τα αδέλφια ενός από τους δράστες!

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για την δράση της συμμορίας στην οποία συμμετείχε η 16χρονη μαθήτρια και έκαναν έφοδο στην κατοικία ενός 43χρονου όπου είχαν συγκεντρωθεί τα μέλη της. Εκεί συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη, το κορίτσι και άλλους δύο νεαρούς 24 και 27 χρόνων, ενώ κατέσχεσαν ένα κιλό και 211 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς μαζί με μια συσκευασία που περιείχε 955 σπόρους κάνναβης.

Όμως, κατά τη διάρκεια της έρευνας δέχθηκαν επίθεση από τους δύο αδελφούς του 43χρονου, ηλικίας 47 και 46 χρόνων, οι οποίοι τους εξύβρισαν και αποπειράθηκαν να τον απελευθερώσουν, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και αυτοί! Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους, όπου κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα», ένα κυνηγετικό μαχαίρι και ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου.
πηγή ενημέρωσης protothema