Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Σε αναβρασμό η Κοζάνη

Μπαρούτι μυρίζει η ατμόσφαιρα από το βράδυ της Κυριακής σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα για τα… μάτια του Σάββα Μουδούρογλου. Ο 19χρονος επιθετικός, που πήρε μέρος στην προετοιμασία του Άρη και θεωρείται μεγάλο ταλέντο, είχε βρεθεί μια ανάσα από τους Κοζανίτες. Με κίνηση-ματ, όμως, ο πρόεδρος του Εορδαϊκού Σάββας Λιάμης τον έντυσε στα χρώματα των «λιγνιτωρύχων», ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στην γειτονική πόλη.

Ο Αγάπιος Γαβριηλίδης δήλωσε σχετικά: «Η Διοίκηση της ΠΑΕ Φ.Σ. Κοζάνης ενώ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον παίκτη Σάββα Μουδούρογλου κι ενώ ο εν λόγω ποδοσφαιριστής επισκέφτηκε τα γραφεία και δόθηκαν τα χέρια δεν τήρησε τη συμφωνία και το λόγο του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δελεάστηκε από τον πρόεδρο κ. Λιάμη κι έκλεισε στον Εορδαϊκό. Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται και χαρακτηρίζεται από τις πράξεις του, σωστές ή λανθασμένες. Το μέλλον θα δείξει».

* Υπέγραψε στην Κοζάνη τη Δευτέρα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Ροντρίγκεζ Αλβάρεζ και δύσκολα θα έρθει κάποιος αντι-Μουδούρογλου την Τρίτη, οπότε και εκπνέει η μεταγραφική περίοδος.

** Ο Εορδαϊκός μετά τους Κώστα Μπανούση και Σάββα Μουδούρογλου, ήλθε σε συμφωνία με δυο ακόμα παίκτες που αναμένεται να τον βοηθήσουν σημαντικά. Ο λόγος για τον 25χρονο Σέρβο μέσο, Ζόραν Νοβάκοβιτς (είχαμε γράψει σχετικά την Κυριακή) και τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, Βασίλη Ορφανίδη που έμεινε ελεύθερος από τη Δόξα Δράμας και θεωρείται μεγάλο ταλέντο.

www.mikriliga.com