Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ακόμα μια ανάρτηση για το κακό πρόσωπο της Πτολ/δας.


Μια ακόμη ανάρτηση ενός απεγνωσμένου πολίτη δημοσιεύει πάλι γνωστό blog. Το θέμα αυτή την φορά είναι οι κακοτεχνίες η ρύπανση κ.α όπου απασχολούν κάθε Εορδαίο πολίτη. Παρακάτω παραθέτουμε το όλο το κείμενο.

Το πρόβλημα στην Πτολεμαΐδα ειναι τεραστιο και πολυετες. Απιστευτες κακοτεχνιες στους δρομους, βαθιες λακουβες παντου στους πιο πολυσυχναστους απο αυτους και το πιο σημαντικο, δυσχερεστατη προσβαση στο πεζοδρομια των ανθρωπων με κινητικα προβληματα.
Ο αερας σε αυτην την πολη ειναι μολυσμενος αλλα η Δημοτικη Αρχη εχει φροντισει και η γη που παταμε να ειναι απο τις πιο παρατημενες στο ελλαδικο χωρο. Δεν αναφερω καν το μειζον του προβληματος μετα απο βροχοπτωση. Οφειλω να ομολησω παρ'αυτα οτι ο Δημαρχος Πτολ/δας ειναι εξαιρετικα ταλαντουχος στις χειραψιες σε παντος ειδους παραστασης μεταλλιων, τουρτων και αλλων "πολιτιστικων" δρωμενων και αποδειξη αυτου η ακριβη ιλουστρασιον εφημεριδα του Δημου σαν αλλο προσωπικο φωτογραφικο αλμπουμ του ιδιου μοιρασμενο και παρατημενο σε δεκαδες χιλιαδες αντιτυπα σε ολη την πολη. Με τοσο χαρτι που ξοδευει ισως να μπορεσουμε να το παρουμε και να βουλωσουμε πολλες απο τις λακουβες στους δρομους και φυσικα να φτιαξουμε χαρτινες ραμπες για τους ανθρωπους με καροτσακια. Οσοι δεν ειχαν την ευκαιρια να την απολαυσουν (σχεδον αδυνατο) ας σπευσουν στον πρωτο διαθεσιμο καδο ανακυκλωσης. Πανω απ'ολα ειμαστε ευσυνείδητοι οι Πτολεμαιδιωτες.

Τα σκουπιδια στα σκουπιδια και η Πτολεμαΐδα στους πολιτες της....