Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ!!!!


Να δούμε πόσες από τις υποσχέσεις από το προεκλογικό πρόγραμμα του νυν δημάρχου Πτολεμαΐδας στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, έχουν τελικά υλοποιηθεί στην διάρκεια της τετραετίας.

Παρακαλώ σκεφτείτε καλά και σας προκαλώ όλους να αναφέρεται ΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ το οποίο να το έχει σκεφτεί , να το έχει δρομολογήσει και να το έχει υλοποιήσει η παρούσα δημοτική αρχή στην διάρκεια της 8ετίας που διοικεί τον δήμο Πτολεμαΐδας. Προσοχή: Δεν μιλάω για έργα τα οποία να έχουν ενταχθεί από προηγούμενες δημοτικές αρχές και απλά να έχουν ολοκληρωθεί με την παρούσα δημοτική αρχή.

Το μόνο που βλέπουμε είναι φανταχτερές μακέτες για τα ίδια έργα εδώ και οκτώ χρόνια (ΒΙΟΠΑ, Διαμετακομιστικό Κέντρο, Θερμοκήπια κτλ ) καθώς και πεζοδρόμια / ασφαλτοστρώσεις σε όλη την πόλη.

Γιατί το ελάχιστο που οφείλουμε να κάνουμε ο καθένας για την συνείδησή του και για τις μελλοντικές γενεές είναι πριν πάμε να ψηφίσουμε έχοντας κάνει αντικειμενική κριτική και όχι εφαρμόζοντας μικροπολιτικές ή επιλογές με βάση τα προσωπικά μας συμφέροντα.

Η πόλη μας έχει μείνει στάσιμη εδώ και πολλά χρόνια ελέω της αδιαφορίας των πολιτών και της αδυναμίας τους να εκλέγουν ικανούς ανθρώπους, ανεξάρτητα πολιτικής χροιάς.

Φτάνει πια!
Π.Π.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ